Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdslamper & projektører

LED arbejdslamper, Halogen arbejdslamper og arbejdslamper med lysstofrør

Vi tilbyder et bredt sortiment af arbejdslamper med mange forskellige lysstyker "lumen", som kan sikre dig optimalt arbejdslys uanset areal. Alle arbejdslamper er af god kvalitet har en lang levetid. At have den rette belysning, når du udfører dit arbejde er naturligvis vigtigt og at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Du kan komme ud for at skulle udføre arbejde steder, hvor belysningen er dårlig. Så er det essentielt, at du har den rette lampe til at lyse stedet op på den rette måde. Belysningen fra arbejdslamperne giver et optimalt arbejde på alle tidspunkter af døgnet. 

Arbejdslampen til dit behov 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af LED-arbejdslmaper, arbejdslamper med lysstofrør, akku arbejdslamper og mange flere. Vi tilbyder arbejdslamper fra de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Milwaukee, Metabo, Bosch, Makita m.fl., der altid leverer i høj kvalitet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til produkterne på hjemmesiden eller i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, eller email [email protected]. Vores fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.