Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndsave

Båndsave til træarbejde

Båndsave bruges til at flække brædder, tømmer og planker, men de er også rigtig gode til træskærerarbejder som fx parallel- og kurveskæringer. Således er båndsave et alsidigt værktøj, som vil være egnet til mange opgaver i både hjemmet og industrielle virksomheder. Nogle båndsave er også designet til at skære i stål og metal.

Husk altid at købe en ekstra båndsavklinge når du køber en ny båndsav, da man ofte kan komme ud for at kører ind i et søm eller vride klingen, og så er det rart at have en ekstra klinge liggende ved hånden.

Båndsave hos Dorch & Danola

Dorch & Danola har et meget stort og velassorteret udvalg af båndsave fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt JET, Record Power m.fl. Priserne varierer fra model til mærke, så der er altså en stor spændvidde i både pris og funktioner. Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at finde den helt rette model til dine behov.

Hobby båndsave og mini båndsave af høj kvalitet

Båndsaven består af et savblad og et bord, der er de vigtigste elementer i værktøjet. En båndsav kan også bestå af apparater til parellelskæring og rundskæring. Båndsave til træ bruges blandt andet til at flække brædder, tømmer og planker. Men de er også rigtig gode til blandt andet parallel- og kurveskæringer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.