Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bænkboremaskine & søjleboremaskine

Bænkboremaskiner til professionelle og gør det selv folk

Bænkboremaskinenen findes i flere forskellige størrelser. Det er det oplagte valg, hvis der skal bores præcist i f.eks. træ eller metal. Når du vælger at købe en bænkboremaskine, skal du være opmærksom på maskinens vandring - det område, hvor boret kan besvæge sig op og ned. 

Søjleboremaskiner

Skal der bores huller til bord- eller stoleben, til dyvelsamlinger i træ eller i et stykke metal, giver søjlebormaskinen det mest præcise resultat. En søjleboremaskine sikrer boring af prævcise huller i perfekte vinkler og dybder. En søjleboremaskine klarer, uden store problemer, hårde materialer som f.eks. jern. 

Søjleboremaskiner kan med stor nøjagtighed og styrke bore i både metal og træ, og med en god bænkboremaskine er du således sikret et flot resultat. Skal der bores huller til bord- eller stoleben, til dyvelsamlinger i træ eller i et stykke metal, er en søjleboremaskine den største garanti for et præcist resultat. Med den er man sikker på helt perfekte og vinkelrette huller i præcis den samme dybde i både store og små dimensioner. 

Bænkbore- og søjleboremaskiner til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af bænkbore- og søjleboremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt JET, Promac, Scheppach, Holzmann m.fl. Vi tilbyder bænkbore- og søjleboremaskiner i allerhøjeste kvalitet til netop din arbejdsopgave. Desuden tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til maskinerne, så dit behpv dækkes helt optimalt. 

Mini søjleboremaskiner til kvalitetsarbejde i små dimensioner

Skal der bores huller til bord- eller stoleben, til dyvelsamlinger i træ eller i et stykke metal, er en søjleboremaskine den største garanti for et præcist resultat. Med den er man sikker på helt perfekte og vinkelrette huller i præcis den samme dybde i både store og små dimensioner. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bænkbore- og søjleboremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.