Makita værktøj - Køb elværktøj online, til faste lave priser

1 til 48 af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2


Makita el-værktøj


Hos Dorch & Danola finder du et væld af el-værktøj og forskellige typer maskiner til industribrug. Du vil blive præsenteret for et produktsortiment bestående af mere end 15.000 varer. Blandt vores mange forskellige mærker finder du blandt andet el-værktøj af mærket Makita, der har specialiseret sig inden for akku-maskiner, dvs. batteridrevet værktøj. Dorch & Danola har eget serviceværksted til reparation af produkter. Herunder kan du se et udvalg af de produkter, der indgår i sortimentet. Prøv eventuelt en stærk Rundsav, hvor du har mulighed for at vælge en Makita model.

Akku-maskiner

Med batteridrevet værktøj er du ikke længere afhængig af stikdåser og ledninger, der mest af alt bare ligger i vejen og generer dit arbejde. Hos Dorch & Danola forhandler vi mange batteridrevne produkter af mærket Makita. Ønsker du at lette havearbejdet, er en Akku-hækkeklipper fra Makita en ideel løsning. Maskinen vejer ikke mere end 3,4 kg. og er dermed både let, bekvem og nem at bruge.

Enhver gør-det-selv mand- eller kvinde bør have en boremaskine inden for rækkevidde. Makita har blandt andet udviklet en højkvalitets 2-gears akku-boremaskine. Modelen hedder DF331DSMJ 10,8V og har indbygget LED lys. Den vejer kun 1,3 kg. og leveres med 2 stk. 10,8 Volt 4,0 Ah Li-Ion batterier, smart systemkuffert og lynlader.

Udover værktøj har Makita også udviklet en praktisk varmejakke, som egner sig godt til de kolde vintermåneder. Den vandafvisende jakke har 3 indbyggede varmezoner, én i ryggen og to på brystkassen. Jakken er ideel til både arbejdsbrug og fritidsbrug.

Højtryksrensere fra Makita

En højtryksmaskine er en god hjælp til fjernelse af skidt og snavs, hvad enten det sidder på havemøblerne eller på terrassen. Maskinen virker ved hjælp af vand under pres, der skaber et højt tryk og på den måde får bugt med snavset. Vælg for eksempel den smarte Makita højtryksrenser HW102, der med sit praktiske håndtag og integrerede tilbehørsholder gør den nem at anvende. Derudover er produktet udstyret med en 5 meter lang slange og leveres med blandt andet sæbebeholder.

Læs mere
Læs mindre