Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita værktøj

Makita el-værktøj

Hos Dorch & Danola finder du et væld af el-værktøj og forskellige typer maskiner til industribrug. Du vil blive præsenteret for et produktsortiment bestående af mere end 15.000 varer. Blandt vores mange forskellige mærker finder du blandt andet el-værktøj af mærket Makita, der har specialiseret sig inden for akku-maskiner, dvs. batteridrevet værktøj. Dorch & Danola har eget serviceværksted til reparation af produkter. Herunder kan du se et udvalg af de produkter, der indgår i sortimentet. 

Makita Akku-værktøj

Med batteridrevet værktøj er du ikke længere afhængig af stikdåser og ledninger, der mest af alt bare ligger i vejen og generer dit arbejde. Hos Dorch & Danola forhandler vi mange batteridrevne produkter af mærket Makita. Ønsker du at lette havearbejdet, er en Makita Akku-hækkeklipper en ideel løsning. Maskinen vejer ikke mere end 3,4 kg. og er dermed både let, bekvem og nem at bruge.

Enhver gør-det-selv mand- eller kvinde bør have en boremaskine inden for rækkevidde. Makita har blandt andet udviklet en højkvalitets 2-gears akku-boremaskine. Modelen hedder DF332DSMJ 10,8V og har indbygget LED lys. Den vejer kun 1,3 kg. og leveres med 2 stk. 10,8 Volt 4,0 Ah Li-Ion batterier, smart systemkuffert og lynlader.

Højtryksrensere fra Makita

En højtryksmaskine er en god hjælp til fjernelse af skidt og snavs, hvad enten det sidder på havemøblerne eller på terrassen. Maskinen virker ved hjælp af vand under pres, der skaber et højt tryk og på den måde får bugt med snavset. Vælg for eksempel den smarte Makita højtryksrenser, der med sit praktiske håndtag og integrerede tilbehørsholder gør den nem at anvende. Derudover er produktet udstyret med en 5 meter lang slange og leveres med blandt andet sæbebeholder.