Facebook Pixel

Record BS300E-EP er en fin båndsav til hobbybrug. Saven leveres med understel. Uden hjul


Klingelængde: 2370 mm

Record båndsav BS300 Premium 12"

Record BS300E-EP er en fin båndsav til hobbybrug. Saven leveres med understel. Uden hjul


Klingelængde: 2370 mm

Varenummer (SKU): RECBS300E-EP
lagervare
7.275,00 kr. 5.820,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Record BS300E-EP er en fin båndsav til hobbybrug. Den er en god alsidig maskine, der passer perfekt ind i det medium størrelse værksted, hvor der er nogle krav til, hvad en maskine skal kunne. Maskinen har et solidt hegn, der er vittigt for at opnå en lige skæring. Desuden har den en stærk støbejernsbase. Den er udstyret med en indikator, der viser spændevidden på klingen, som er monteret på bagenden af maskinen. 


Saven leveres med understel. Ligeledes leveres saven med geringsanslag. Begge klingehjul samt bordet er lavet i støbejern og samlet vejer saven 80 kg. Saven har en udsugningsstuds på Ø100 mm. Klinge længde 2370mm


Specifikationer

Maksimal skæredybde: 190 mm

Throat Dybde: 305 mm

Bordstørrelse: 480 x 400 mm

Bordhøjde fra gulv: 990 mm

Motor input P1: 1 kW

Motor output P2: 0.75 kW

Klingelængde: 2370 mm (93 1/4")

Klingebredde: 6mm - 19 mm

Klingefart: 820 & 380 M / minuttet

Udsugning Diameter: 100 mm

Vægt: 80 kg

Størrelse: H1690 x W880 x D680 mm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: RECBS300E-EP

Record båndsav BS300 Premium 12"

7,275.00 DKK