Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibesvampe og slibesklodser

Slibesvampe og slibeklodser

D&D slibesvampe og slibeklodser/slibeblokke til tør- og vådslibning af alle materialer. Det ikke er helt ligegyldigt, hvilken type slibesvamp/ klods du anvender, bør du sætte dig ind i hvilken type der egner sig bedst til den arbejdsopgave du står overfor. Slibesvampe, slibeklodser og slibeblokke bruges ofte til opgaver som kunststofslibning, metalslibning og træslibning.

Træslibning: profiler, kanter, hjørner, rundinger, flader, fyldninger, affladninger, gering, små rammer, 

Lak mellemslibning: efter bearbejdning med vandopløselige eller opløsningsmiddelholdige overfladematerialer, højglanslak og tilsvarende fyldning, lud overflader, vindueslasur. 

Kunststofslibning: kanter og flader og alle kunststoffer som ABS, PVC, acryl, laminat osv.

Metalslibning: rensning og polering af messing, rustfri stål, osv. og grundfyldning ved autolakering. 

Slibesvampe og slibeklodser hos Dorch & Danola

Dorch & Danola A/S har gennem de seneste år specialiseret sig i salg af diverse maskiner, værktøj og redskaber til både privatpersoner og industrivirksomheder. I vores store sortiment finder du altid maskiner og værktøj fra markedets bedste producenter. Derudover kan du hos os finde tilbehør, som for eksempel slibeprodukter fra de bedste leverandører som eksempelvis AwukoMakita og Festool.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.