Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sneglebor

Sneglebor og snegleborssæt - Hurtig og effektiv bor

Sneglebor er et bor, der består af et skaf med enkel eller dobbelt spiral og som oftest forsynet med træskrue, forskær og brundskær. Boret kaldes envidere også for et snedkerbor. Sneglebor findes i mange formler og mange størrelser, fra 8-10 mm og op til 25-30 mm. Sngleborene har en grov spids, som giver hurigere boring i alle typer træ. 

Sneglebor og snegleborssæt - Stort udvalg

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af sneglebor og snegleborssæt i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt BoschLuna, Bohrcraft m.fl. Var det ikke lige sneglebor, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbortræbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.