Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bitssæt

Standard bitssæt og torsion bitssæt med bits i flere forskellige længder

Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. Hos Dorch & Danola har vi et kæmpe udvalg af små og store bitssæt i flere forskellige længder. Du kan finde bitssæt med bits til "almindelig" belastning og bitssæt med torsion bits til ekstra hård belastning fra eksempelvis slagboremaskiner. 

Standard- og torsion bitssæt til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bitssæt fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Milwaukee, Wera, Teng Tools, ESSVE og mange flere. Vi tilbyder også enkelte bits, heriblandt PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl., så dit behov for bits bliver dækket.

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.