Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
SDS Mejsler

SDS Plus mejsler og SDS Max mejsler

Vi har et stort udvalg af løse mejsler og mejselsæt med enten SDS Plus fatning eller SDS Max fatning. Mejslerne er fremstillet af kvalitetstål så se kan klare de hårde opgaver de bliver sat på. Man skelner mellem SDS Plus, som er en videreudvikling af det oprindelige SDS og SDS Max. Vi har et stort udvalg af mejsler af begge typer. 

SDS Plus Mejsel

Som sagt er SDS plus fatningen, der er 10 mm i diameter og er forsynet med 4 spor, en videreudvikling af den oprindelig SDS fatning med 2 spor. SDS Plus mejsler fås med 2 eller 4 skær og diametre på mellem 4 mm og 260 mm.

SDS Max Mejsel 

SDS Max fatningen har en diameter på 18 mm og er udviklet til særlig hårde boreopgaver i armeret beton. SDS Max bor fås ligesom SDS Plus med både 2 og 4 skær med bordiametre mellem 12 mm og 40 mm. 

Råd og vejledning

På produktsiderne kan du læse mere om hvad SDS plus mejsler og SDS Max mejsler er egnede til og hvilke bordiametre og borlængder vi tilbyder. Hvis du har brug for vejledning, er du meget velkommen til, at kontakte os på [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.