Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skæreskiver diamant

Diamantskæreskiver og diamantkopskiver

Med en diamantkopskive på vinkelsliberen kan du slibe og glatte hårde flader, f.eks. betongulv og gammel puds og mørtel. Den tager godt fat, så start forsigtigt. 

Skal du skære i hårde sten, f.eks. beton, havefliser eller hårdtbrændte klinker, skal du have fat i en diamantskæreskive med åben kant. Den åbne kant sørger for, at skiven køles ned under arbejdet, så den ikke “brænder varm”.

Diamantskæreskiver og diamantkopskiver hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af diamantskæreskiver til din vinkelsliber. Vi tilbyder diamantskæreskiver fra flere kendte mærker som MetaboFestoolBosch, Milwaukee m.fl. Vi fører alle størrelser på skæreskiver og slibeskiver til forskellige formål. Var det ikke lige en diamantskæreskiver, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerbajonetsavklingerdiamantklinger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.