Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skæreskiver & slibeskiver ø125mm

Skæreskiver og slibeskiver til vinkelslibere - Ø125 mm

Gør din vinkelsliber til et multiværktøj, som både kan skære og slibe med de forskellige slibeskiver og skæreskiver. Slibeskiverne og skæreskiverne har forskellige størrelser og er udviklet til forskellige formål. Da skiverne har forskellige størrelser og er til forskellige formål, er det derfor vigtigt at du ved, hvilken størrelse skivediameter din vinkelsliber har og hvilket materiale du skal skære i. 

Skæreskiver og slibeskiver hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af skæreskiver og slibeskiver til din vinkelsliber. Vi tilbyder slibe- og skæreskiver fra flere kendte mærker som MetaboFestoolBosch m.fl. Vi fører alle størrelser på skæreskiver og slibeskiver til forskellige formål. Var det ikke lige en slibe- og skæreskiver, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerbajonetsavklingerdiamantklinger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.