Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bitsholder

Bitsholdere i forskellige længder, vinkel bitsholdere samt adapter bits til toppe

Vi har et stort udvalg af bitsholdere med magnet i flere forskellige længder, bitsholdere med dybdestop, vinkel bitsholdere samt adpater bits til 1/4", 3/8" og 1/2" toppe. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

Bitholdere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af bitholdere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Milwaukee, Bosch m.fl. Var det ikke lige bitholdere du søge, men bits, så har vi også et stort udvalg af både PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl.

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.