Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kunstbor - Forstnerbor

Kunstbor - Fostnerbor

Kunstbor bliver også kaldt for fostnerbor/knastbor. Kunstboret er fremstillet af værktøjsstål med cylindrisk skaft og er med centerspid, to skr og tæ forskær. Kunstbor er velegnede til knastboring, hængsler, huller med lille flosning og til brong i blødt træ. Man kan også få højtydende kunstbor til boring af huller med rente, skarpe og lige sider med flad bund. De er ideelle til søjle-/ bænkboremaskiner samt elektriske og akku boremaskiner. Forstner bor styres af den brede yderkant af bittet, i modsætning til de fleste bor, som styres af spidsen.

Bor til trædrejning

Bor til trædrejning kan blandt andet bruges til at dreje mindre huller, som f.eks. drejning af kuglepenne eller andet småt. For at finde frem til det bor du skal bruge, er det kender størrelsen på det hul, du skal dreje. Hos Dorch & Danola tilbyder vi forskellige typer bor, heriblandt snegleborlanghulsbor og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige bor til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.