Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stiksavklinger special

Stiksavklinger til metal

Stiksavklinger special er designet til at producere fremragende snitresultat i mange vanskelige materialer fx mursten, glasfiber, keramiske materialer, isolering, gummi og lignende materialer. Alle stiksavklingerne er konstrueret til at skære effektivitet og med en lang standtid, så du opnår perfekte skære resultater selv i vanskelige materialer. Stiksavklingerne er med universel T-skaft design, så de passer til næsten alle stiksave.

Stiksavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af stiksavklinger til skæring i hårde materialer. Vi tilbyder stiksavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolCMT m.fl. Var det ikke lige en stiksavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.