Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Starlock Max klinger

Starlock klinger til multicuttere

Starlock holdesystemet er med universal optag, som er kompatibel med næsten alle tilgængelige multicuttere og de fleste tidligere modeller af multicutterere på markedet. Med Starlock sidder klingen langt bedre fast på maskinen, så du kan overføre større kræfter og klinger med Starlock har mindre vibrationer og løber mere præcist, der giver bedre snit. 

Bemærk: Har du Starlock Plus eller Starlock Max værktøjsholder kan du også bruge, alt det oscillerende værktøjstilbehør med Starlock værktøjsholder.

Starlock klinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af StarlockMax klinger. Vi tilbyder starlock klinge fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FeinFestool, Bosch m.fl. Var det ikke lige en StarlockMax klinger, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.