Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Topnøglebits

Bitstoppe - til hurtig ustrækning og tilspænding

Hvis du står og skal udtrække en skrue med fastholdelse af en møtrik, så er bitstoppen dette tilbehør til din skruemaskine. Bitstoppen anvendes til tilspænding og utrækning af møtrikker lynhurtigt og dermed slipper du for at skulle bruge flere stykker værktøj. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

Bitstoppe til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bitstoppe fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Hitachi, Teng Tools, Ferax m.fl. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af bits af forskellige typer, heriblandt PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.