Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stiksavklinger træ

Stiksavklinger til træ

Stiksavklinger til træ er med hurtige og rene snit i blødt træ, hårdt træ, melamin, krydsfiner, laminat, parket og spånplader. Stort udvalg af stiksavklinger til træ så du kan vælge den perfekte stiksavsklinge til opgaven. Eller køb en god allround stiksavsklinge til universal brug. Stiksavklingerne er med universel T-skaft design, så de passer til næsten alle stiksave.

Stiksavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af stiksavklinger til skæring i bløde materialer. Vi tilbyder stiksavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolCMT, Metabo og mange flere. Var det ikke lige en stiksavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.