Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spadebor

Spadbor / Fostnerbor

Har du boreopgaver i træ, eller skal du bore ekstra store huller, så brug et fladbor til dit arbejde og opnår et flot resultat. Spadeborene som også kaldes fladbor er fremstillet af kvalitetsstål med stor styrke og lang holdbarhed. Vi tilbyder løse spadebor i bordiametre fra 6 mm helt op til 40 mm. Vi kan også tilbyde spadebor sæt med henholdsvis 6 og 10 spadebor i de mest anvendte bordiametre. 

Løse Spadebor og Spadebor sæt

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af Spadbor / Fostnerbor i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt  LunaMakitaMetabo m.fl. Var det ikke lige et spadebor/fostnerbor du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbortræbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.