Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Murbor

Løse murbor og murborsæt i standardstørrelser

Hvis du har det rette bor, er der ikke den opgave, din boremaskine ikke kan klare. Har du prøvet at bore i hårde materialer og udføre murearbejde, så er du godt klar over, at et murbor er et uunværligt tilbehør til din boremaskine. Vi har løse murbor i alle standardstørrelser fra 3 mm til 22 mm og murborsæt med kvalitetsbor til boring i alle typer beton, murværk og sten. 

Murbor og murborssæt til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af metalbor og metalborsæt i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt BoschLunaMakitaMetabo m.fl. Var det ikke lige murbor, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbortræbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.