Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Lamelrondeller & lamelskiver til vinkelsliber

Lamelrondeller og lamelskiver til vinkelslibere

Lamelskiven er opbygget af rektangulære slibebåndlameller, der overlapper hinanden og er limet på en armeret fiberryg. Den konvekse form er velegnet til både finere slibning med hele fladen og til slibning med højere perifert slibetryk.

Lamelrondeller og lamelskiver hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et udvalg af lamelrondeller og lamelskiver til din vinkelsliber. Vi tilbyder lamelrondeller og lamelskiver fra flere kendte mærker som AEG og Luna. Vi fører alle størrelser på skæreskiver og slibeskiver til forskellige formål. Var det ikke lige en slibe- og skæreskiver, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerbajonetsavklingerdiamantklinger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.