Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Forskallingsbor & installationsbor

Forskallingsbor - Alsidig bor

Forskallingsboret er ideel til boring i forskelling, brædder, trægulv, bjælker, gips og betonrester. Det har træspiral-skær med særlig slibning, let eftersblining og opslidelig. Boret har en nem tilbehørdrejning i alle materialer og er fremstillet i HSS kvalitetsmateriale. 

Installationsbor

Installationsboret er med et hårdmetalskær til boring i beton, natursten, tegl, marmor, keramik m.m. og kan bruges til både boremaskiner og slagboremaskiner. Installationsboret er velegnet til at bore dybe huller. 

Forskallingsbor - Installationsbor

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af forskallingsbor og installationsbor fra nogle af de mest anerkendte brands, Bosch og Luna. Var det ikke lige forskallingsbor og installationsbor du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbortræbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.