Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stiksavklinger metal

Stiksavklinger til metal

Stiksavklinger til metal er ideel til fine snit i ikke-jernholdige metaller, aluminium, jern, pladestål, profiler og andre lignende materialer. Stiksavklingerne er konstrueret til at skære effektivitet og med en lang standtid, så du opnår perfekte skære resultater i lang tid. Stiksavklingerne er med universel T-skaft design, så de passer til næsten alle stiksave.

Stiksavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af stiksavklinger til skæring i metal. Vi tilbyder stiksavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt CMT, MetaboMakita og mange flere. Var det ikke lige en stiksavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.