Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Træbor

Løse træbor og træborsæt

Anvend et træbor og øg mulighederne for din boremaskine. Vi har flere forskellige træbor alt efter, om du skal bore i tynde lister eller du skal bygge et træskur. Vi har et bredt udvalg af løse HSS træbor med styrespids i bordiametre fra 3 mm til 12 mm. Ligeledes har vi et antal små og større træborsæt med bor i de mest anvendte bordiametre. Naturligvis er alle træbor af høj kvalitet, så du kan altid forvente høj ydelse og lang levetid.

Læse træbor og træborsæt til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af træbor og træborsæt i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolBoschLunaMakitaMetabo m.fl. Var det ikke lige træbor, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbor, murbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Træbor til trædrejning

Et godt træbor er et uunværligt tilbehør, hvis du skl dreje mindre huller i dit emne. Uden et træbor kan det være svært at få et heæt perfekt og fint hul i træ. Boret har skarpe skær og en snegleform, der lader det skære igennem træet med næsten kirurgisk præcision. Et træbor har en spids forenden af boret, som gør det let at styre boret og som sikrer, at det får ordentligt fast i træet, når du begynder at bore. Det er det, der kaldes en centerspids.

Bor til trædrejning

Bor til trædrejning kan blandt andet bruges til at dreje mindre huller, som f.eks. drejning af kuglepenne eller andet småt. For at finde frem til det bor du skal bruge, er det kender størrelsen på det hul, du skal dreje. Hos Dorch & Danola tilbyder vi forskellige typer bor, heriblandt fostnerborsnegleborlanghulsbor og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige bor til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.