Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bits PH

Phillips bits - PH1, PH2 og PH3

Phillips bits - PH1, PH2 og PH3 er en betegnelse for kærven. Vi har almindelige PH bits og torsion PH bits i forskellige længder og i alle standardstørrelser. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

PH Bits til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af PH bits, også kaldet Phillips bits, fra nogle af de mest anerkendte brandta, heriblandt Festool, Milwaukee, Luna m.fl. Vi tilbyder desuden andre typer kræv, heriblandt PZ (Pozidriv) bits, TX (Torx) bits, Fladkærv bits m.fl., så dit behov for bits bliver dækket. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.