Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bits TX

Torx bits i alle standardstørrelser

Torx bits, TX er en betegnelse for kærven. Vi tilbyder almindelige TX bits og torsion TX bits i forskellige længder i alle standard størrelser. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Torx bitsene bliver oftest anvendt til træ, vægskruer, byggeri, da bitsene er hurtige at sætte i skruen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

TX Bits til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af TX, også kaldet Torx bits, fra nogle af de mest anerkendte brandta, heriblandt FestoolMilwaukeeTeng Tools m.fl. Vi tilbyder desuden andre typer kræv, heriblandt PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsFladkærv bits m.fl., så dit behov for bits bliver dækket. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.