Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bajonetsavklinger special

Bajonetsavklinger til hårde skæreopgaver

Skal du skære i hårde materialer såsom mursten, sten og gasbeton eller hvilket som helst andet materiale, så er bajonetsavklingen det rette for dig. Uanset hvilken type savearbejde så finder du den helt rette bajonetsavklinge her på siden. Bajonetsavklingen er til skæring i mange forskellige materialer, hvilket gør den til en alsidig klinge. Der findes bajonetsavklinger i forskellig længder og med forskellig antal tænder på savklingen, som gør arbejdet nemt og præcist at udføre. I denne kategori findes de specielle bajonetsavklinger til skæring i musten, sten og generelt meget hårde materialer. 

Bajonetsavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bajonetsavklinger til skæring i forskellige materialer. Vi tilbyder bajonetsavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MilwaukeeCMTStarrettMakita og mange flere. Var det ikke lige en bajonetsavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.