Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bits til Skrueautomater - Gipsskruemaskiner

Bits til skrueautomater

En bits til skrueautomater er uundværlig når der f.eks. er mange gipsskruer, der skal monteres i en arbejdsgang. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits til forskellige formål og med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

Bits til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af bits til skrueautomater fra flere anerkendte brands, heriblandt Festool og Metabo. Søgte du også efter andre typer bits? Så tilbyder vi et stort udvalg af bits og bitssæt, heriblandt, PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl., så dit behov for bits altid bliver dækket helt optimalt. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.