Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ligerillede dyvler

Ligerillede dyvler til samlinger

Ligerillede dyvler har fået savet affasningen væk. Ligerillede dyvler vil altid være ovale i en eller anden grad. Når man bruger ligerillede dyvler, kan man ikke opnå den samme trækstyrke i samlingen, som man kan ved spiralrillede dyvler. Dyvlerne er mere tørre end det træ, de bliver sat ind i, hvorefter de udvider sig og giver en meget stærk samling, når vi taler trækstyrke.

Ligerillede dyvler til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af ligerillede dyvler i forskellige størrelser og længder. Vi tilbyder ligerillede dyvler fra bl.a. Bosch. Var det ikke ligerillede dyvler, du var på udkig efter, men mere spiralrillede dyvler, så har vi også et stort udvalg af det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af dyvler, rundstokke, lus og fisk eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.