Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Metalbor

Metalbor til boreopgaver i alle typer metal

Metalbor samt små og store metalborsæt i alle standardstørrelser til boring i alle bløde og hårde metaller fås her. Alle metalbor er fremstillet af HSS stål, nogle med Tin Tip belægning for ekstra lang holdbarhed. Vi har også metalbor fremstillet af en særlig Cobolt legering "Cobolt bor" til boring i særlig hårdt metal som eksempelvis rustfrit stål.

Metalbor og metalborsæt - Stort udvalg

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af metalbor og metalborsæt i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt BohrcraftCMTGühringLunaMakitaMetabo m.fl. Var det ikke lige metalbor, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt murbor, træbor, langhulsbor, propbor, specialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket. 

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.