Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rundsavsklinger CV

Rundsavklinger CV - til længde og tværsnit

Højtlegeret værktøjsstål tidligere betegnet som CV - chrom-vanadium stål blev hovedsageligt brugt til håndfilede rundsavsklinger. HL er et forholdsvis blødt stålmateriale, der har den fordel, at det vil bøje ved ekstreme belastninger/havari i stedet for at springe i småstykker. Rundsavklingerne er velegnet til længde- og tværsnit, også i spånplader.

Rundsavklinger CV hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af rundsavsklinger til f.eks. træ fra flere kendte mærker som Lenko og Woodstar m.fl. Vi fører alle størrelser på rundsavklinger, både til træ, metal, eternit og aluminium. Var det ikke lige en rundsavklinger, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt diamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.