Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til bor

Tilbehør til bor 

Vi tilbyder et større udvalg af tilbehør til de forskellige typer af bor hos Dorch & Danola. Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne, der findes på denne side. 

Borforlængere

Står du med et bor, der ikke er langt nok til det hul, du skal bore? Så har vi et udvalg af borforlængere i forskellige længder til bor med henholdsvis 1/4" og 3/8" sekskantfatning samt  forlængere til hulsave fra 14 - 210 mm. 

Dybdeanslag

Et dybdeanslag er et beslag, der er fastmonteret på bore-/skruemaskiner og kan indstilles i længden. Dybdeanslaget hænger ud fra værktøjet med en indstilbar afstand og vil støde ind i boreemnet ved en given længde. Dybdeanslaget gør det muligt at indstille, hvor dybt man ønsker at bore. 

Tilbehør til dit bor

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af tilbehør til bor fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, Stubai, Teng Tools, Festool m.fl. Var det ikke lige tilbehør til, du ledte efter, men derimod et bor? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af forskellige typer bor, heriblandt murbortræbor, langhulsborpropborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket. 

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.