Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til slibeprodukter

Tilbehør til slibeprodukter

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af tilbehør til slibeprodukterne. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Makita, Luna m.fl. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre slibeprodukter, heriblandt slibearkslibebånd og meget mere. 

Slibesvampe og slibeklodser

Du finder blandt andet slibesvampe i denne kategori. D&D slibesvampe og slibeklodser/slibeblokke til tør- og vådslibning af alle materialer. Det ikke er helt ligegyldigt, hvilken type slibesvamp/ klods du anvender, bør du sætte dig ind i hvilken type der egner sig bedst til den arbejdsopgave du står overfor. Slibesvampe, slibeklodser og slibeblokke bruges ofte til opgaver som kunststofslibning, metalslibning og træslibning.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.