Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stiksavklinger bi-metal

Stiksavklinger i Bi-metal

Stiksavklinger i Bi-metal er de rigtige klinger hvis lang levetid og høj skærekapacitet er vigtige. Gode resultater kan opnås i blødt træ, hårdt træ, melamin, finer krydsfiner, spånplader, blød plast, ABS, HDPE, hård plast, plexiglas, akryl, og lignende materialer. Alle vores stiksavklinger er fra materialer af høj kvalitet, så du kan opnå det bedst mulige snit resultat. Stiksavklingerne er med universel T-skaft design, så de passer til næsten alle stiksave.

Stiksavklinger - Bi-metal hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af stiksavklinger til skæring i bløde materialer. Vi tilbyder stiksavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolMilwaukeeCMTMakita og mange flere. Var det ikke lige en stiksavklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.