Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trekants slibeark

Trekant slibepapir til deltaslibere

Trekant slibepapir bruges til deltasliberen. På grund af trekantslibernes høje funktionalitet og brugervenlighed kan de bruges til mange opgaver og af både utrænede og erfarne. De har et design, som gør den nemme at håndtere, og samtidig er sikkerheden og komforten helt i top. Med en trekantsliber kan du spare masser af tid og energi på slibearbejdet, netop fordi du får muligheden for at komme ind i hjørner, små mellemrum mm.

Effektive slibeprodukter og sandpapir

Dorch & Danola A/S har gennem de seneste år specialiseret sig i salg af diverse maskiner, værktøj og redskaber til både privatpersoner og industrivirksomheder. I vores store sortiment finder du altid maskiner og værktøj fra markedets bedste producenter. Derudover kan du hos os finde tilbehør, som for eksempel slibeprodukter fra de bedste leverandører som eksempelvis AwukoMakita og Festool.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.