Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Specialbor

Flisebor, glasbor og andre bor til specielle boreopgaver

Af specialbor tilbyder vi flisebor og glasbor enkeltvis og i borsæt med alle de mest almindeligt anvendte bordiametre. Vi har et lille sæt diamant, som man kan bruge til boring i alt fra keramik til granit. Vi har hængsel og til taglæggeren kan vi tilbyde eternitbor og et helt specielt tagpladebor. 

Specialbor til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af specialbor til specielle boreopgaver i alle typer metal fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, Festool, MilwaukeeLuna m.fl. Var det ikke lige specialbor til specielle boreopgaver, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt metalbortræbor, langhulsborpropbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket.

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.