Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bits lige kærv

Bits - Lige kærv

Bits - Lige kærv er betegnelsen for kærven. Ligekærven anvendes oftest til skrueopgaver med mindre skruer. Kærven er forholdsvis let at deformere, da presset fra skrutrækkeren kun bliver fordelt på 2 kontaktflader, men findes hos mange skruer. Derfor bør lige kærv bitssene altid være i din værktøjskasse. Dine bits og dermed bitssæt er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere. 

Lige kærv Bits til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af Lige kærv bits fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Luna. Vi tilbyder desuden andre typer kræv, heriblandt PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl., så dit behov for bits bliver dækket. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits og bitssæt, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.