Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibeark

Effektive slibeprodukter og sandpapir

Dorch & Danola A/S har gennem de seneste år specialiseret sig i salg af diverse maskiner, værktøj og redskaber til både privatpersoner og industrivirksomheder. I vores store sortiment finder du altid maskiner og værktøj fra markedets bedste producenter. Derudover kan du hos os finde tilbehør, som for eksempel slibeprodukter fra de bedste leverandører som eksempelvis AwukoMakita og Festool.

Slibepapir hos Dorch & Danola

Generelt er vores udvalg af slibesvampe og slibeklodser meget stort. I vores sortiment indgår blandt andet slibeklodser og slibeblokke fra vores eget mærke D&D. Da det ikke er helt ligegyldigt, hvilken type slibesvamp/ klods du anvender, bør du sætte dig ind i hvilken type der egner sig bedst til den arbejdsopgave du står overfor. Slibesvampe, slibeklodser og slibeblokke bruges ofte til opgaver som kunststofslibning, metalslibning og træslibning.

Tilbehør til slibepapir

Blandt vores udvalg af slibematerialer finder du ligeledes en række forskellige typer tilbehør, der kan anvendes sammen med andre maskiner. Står du for eksempel og mangler slibepapir til din excentersliber, kan du hos os købe et slibesæt fra Fein. Sættet indeholder forskellige typer slibepapir, der blandt andet egner sig godt til slibning af døre eller møbler. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.