Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Propbor

Propbor - Skjul dine skruer

Propbor bruges til udskæring af træpropper i hårdt og blødt træ til f.eks. skjult montering. Propbor anvendes til finere snedkerarbejde og gør det nemt at skjule forborede skruehuller og knaster, så du får en fin, glat overflade. Proppen bores ud med propboret og put lim i hullet og bank proppen i. Bor ikke hullet dybere end at proppen er 1 - 2 mm over niveau. Som afslutning pudses træproppen med sandpapir, så proppen kommer i niveau med resten af træet.

Husk at bruge vandfast lim ved udendørstræ til f.eks. terrassen.

Propbor til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af propbor fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch og CMT m.fl. Var det ikke lige metalbor, du ledte efter? Så har vi også et kæmpe stort udvalg af andre typer bor, heriblandt murbortræbor, langhulsbormetalborspecialbor og mange flere. Så vi får helt sikkert dit behov dækket. 

Råd og vejledning

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilket slags bor det er, at du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.