Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vinkelskrueforsats

Vinkelskrueforsats - Ved trang plads

Er du også træt af, at der ikke er plads til din skruemaskine, hvor du har brug for den? En vinkelskrueforsats anvendes til at løse bore- og skrueopgaver, selvom pladsen er trang og din bore- og skruemaskine ikke kan komme til. Dine bits og din vinkelskrueforsats er en super vigtig del af din værktøjssamling. Det er essentielt at have alt, hvad du skal bruge på dette område for, at kunne løse alle de arbejdsopgaver, der opstår på værkstedet ude på en opgave eller på byggepladsen. Der findes et hav af forskellige typer bits med forskellig belægning, levetid, udformning og meget mere.

Vinkelskrueforsatser til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af vinkelskrueforsatser fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Milwaukee, AEG m.fl. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af bits af forskellige typer til din bore- og skruemaskine, heriblandt PH (Phillips) bitsPZ (Pozidriv) bitsTX (Torx) bits, m.fl. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både bits, bitssæt og vinkelskrueforsatser men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.