Zobo forstnerbor, Festool

Filter

7 vare(r)

pr. side

Festool Zobo bor er bearbejdet af det højeste kvalitets stål og får borehullet til at fremstå med en ultra skarp kant og en hel glat bund. Zobo Forstnerbor er super præcise, og har udskiftelig centerspids og forbor til bearbejdning af præcisions huller i enhver vinkel.
ZOBO forstnerbor rydde deres egen vej af spåner, ubesværet og hurtigert gennem tæt materiale, hvilket sparer tid og spildte arbejdsprocesser.
Zobo bor som er med 1/4" bitsskaft er bedst egnet til brug med Festool CENTROTEC systemet, eller direkte i enhver selvspændende borepatron.

Velegnet til fx hængsler og derfor værdsat af køkken-, møbel- og inventarsnedkere. Men også brugt til mange andre boreopgaver fx gennemføringer, udvidelse af borehuller, borehuller på kanten af emnet mv.

Præcist - Festool Zobo bor er bearbejdet af det højeste kvalitets stål. Zobo forstnerbor er super præcise, og har udskiftelig centerspids og forbor til bearbejdning af præcisions huller i enhver vinkel. Forstnerboret skærer langs kanten af hullet og i bunden, så det giver et plan bund i borehullet.

Hurtigt
- Designet til at skærer gennem tætte materialer med stor lethed, Zobo forstnerbor har særdeles effektiv spånvinkel, så de kan skærer sig fri hele tiden, hvilket reducerer tidsforbruget og man skal ikke rense hullet op hele tiden.

Holdbart
- Hurtig spånfjernelse forhindrer overophedning og holder dine Zobo forstnerbor skarpere længere. Lavet i slidstærk stål, så boret kan slibes op til 30 gange, så dine Zobo forstnerbor holder i lang, lang tid.Blandt værktøjsnørder anses forstnerboret for det fornemmeste – her er det bedste af dem Festool Zobo.
Læs mere
Læs mindre