Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sika

Sika træsko

Find dine nye Sika træsko i vores brede udvalg her hos Dorch & Danola.

Arbejdsfodtøj er en tillidssag, og det er folkene hos Sika Footwear meget bevidste om. Men med over 140 års erfaring kan du sove roligt om natten, velvidende at du har branchens førende fagfolk på sagen. 

Sika Footwear udvikler, producerer og leverer fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer. Selvom behovene måske varierer, er der én ting, der er fælles for dem alle: Fodtøjet skal både passe til fødderne og det arbejde, der skal udføres.

Selvom Sika Footwear har meget stor erfaring med produktion af træsko og andet fodtøj, glemmer de ikke brugernes løbende input. Faktisk udvikles produkterne i tæt samarbejde med netop brugerne, hvilket sikrer de allerbedste resultater. 

Med Sika træsko får du altså komfortable og fleksible træsko, som kan findes både med og uden sikkerhedsfunktioner.

Udforsk vores brede udvalg og find din favorit.

Sika træsko til både arbejde og fritid

Når du kigger gennem vores udvalg af Sika træsko, vil du både finde varianter, der kan bruges til arbejde og til fritid. Ligeledes vil der være varianter af Sika træsko både uden og med sikkerhed.

Det er eksempelvis ikke nødvendigt med de store sikkerhedsforanstaltninger, hvis man arbejder i medicinalindustrien, i kantine eller med rengøring. Til gengæld kan det være værd at overveje, hvorvidt man har brug for skridsikre egenskaber, selvom man ikke har brug for de andre normale sikkerhedsfunktioner - som f.eks. tåkappe.

Men hvis du omvendt arbejder med at bære tunge materialer, er det super vigtigt, at dine fødder er ordentligt beskyttet. Og det kan de blive med de forskellige varianter af Sika træsko med sikkerhed.

Vi har mange forskellige varianter i vores store udvalg. Så udforsk de mange muligheder og find den variant, som passer bedst til dine behov. 

Levering lige til døren

Når du handler hos Dorch & Danola, leverer vi dit produkt hurtigst muligt. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover de funktionelle Sika træsko har vi også mange andre produkter af høj kvalitet. Mangler du andet sikkerhedsudstyr, har vi f.eks. også et bredt udvalg af bl.a. høreværn og beskyttelsesdragter

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.