Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
El & Belysning

Arbejdsbelysning til alle arbejdsopgaver

Det er vigtigt at have den rette belysning, når du skal arbejde med projekter i hjemmet og på byggepladsen. En ordentlig arbejdsbelysning er helt essentielt for, at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Du kan komme ud for at skulle udføre arbejde steder, hvor belysningen er dårlig. Så er det essentielt, at du har den rette lampe til at lyse stedet op på den rette måde. Hvis du udfører risikoarbejde, f.eks. med rundsav, er det også vigtigt at belysningen er i orden. 

Arbejdslamper til den rette belysning

Arbejdslamperne har forskellige lysstyrker og størrelser til både inden- og udendørs brug. Belysningen fra arbejdslamperne giver et optimalt arbejde på alle tidspunkter af døgnet. Dorch & Danola tilbyder et stort udvalg af arbejdslamper fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Mareld, Milwaukee, Festool, Bosch og mange flere. 

Kabeltromler og kabeloprullere

Kabeltromler og kabeloprullere gør det langt nemmere for dig at få styr på dine kabler. Har du brug for en længere ledning, er en kabeltromle det rette valg for dig, da du kan få en lang ledning, der er gemt væk på en nem og effektiv måde. Dorch & Danola tilbyderet udvalg af kabeltromler fra de mest anerkendte brands, heriblandt Festool

Lommelygter og pandelamper 

Vi har et godt udvalg af LED lommelygter, LED stavlygter og LED pandelamper af høj kvalitet. Lygter og lamper kommer i mange forskellige størrelser og med mange forskellige lystyrker så de flestes behov kan dækkes. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til produkterne på hjemmesiden eller i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, eller email [email protected]. Vores fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.