Festool nyheder 2018 - September

Festool Cyklon CT-VA
Den nye Festool Cykon CT-WA klarer store støvmængder og spåner er ikke noget problem længere. Hverken for hovedfilteret eller for sugeevnen. Cyklonen, som er kompatibel med Festool CT støvsugerne opsamler nemlig op til 95 % af støvet, før det havner i støvsugeren. Det aflaster hovedfilteret og sikrer en konstant høj sugeevne under hele arbejdsprocessen. Festool Cyklonen kan fastgøres til Festool støvsugeren med T-LOC og forbindes med den medleverede slange. Alt efter anvendelse kan du så arbejde med eller uden cyklon.

Festool Multibord MW 1000
Klargøring, transport, arbejde – alt i et! Det mobile værksted fra Festool, multibordet MW 1000 forener områderne "opbevarings- og transportsystemer" og "halvstationært arbejde" optimalt med hinanden. All-in-one systemløsningen bestående af en fleksibel arbejdsplade og sikker opbevaring af maskiner, håndværktøj og tilbehør, har alt med, som du har brug for på byggepladsen.
Festool multibord MW 1000 kan kombineres perfekt med Festool SYSTAINERNE – her passer alt sammen. Samtidig er hele Festools MFT/3 tilbehørsprogrammet til Festool MFT arbejdsbordet kompatibelt.

Festool SYS-MFT Fixing-sæt
Så er Festool SYS-MFT Fixing-sæt tilbage... det ideelle supplement til MFT 3 og det mobile værksted MW 1000. Nem fastgørelse og fiksering af emner. Tilbehøret i SYS-MFT Fixing-sættet sparer tid og giver fleksibilitet ved fastgørelse og fiksering af emner. Det giver dig flere anvendelsesmuligheder, og du kan bearbejde alle emner optimalt.

Festool slibepapir Granat Soft til PLANEX
De nye Premium-slibepapir GRANAT Soft til Festool girafsliber PLANEX er det rette valg, hvis du vil slibe hurtigt og økonomisk. Når der slibes spartlede vægge og lofter af højeste overfladekvalitet Q3/Q4, er det særligt vigtigt at bruge det passende slibepapir for at opnå perfekte resultater: Granat Soft. I kombination med langhalssliberen PLANEX eller PLANEX easy overbeviser det bløde slibepapir med sin enkle håndtering, især når der bearbejdes meget blød færdigspartel. Granat Soft fås i en diameter på 225 mm.

Festool hammerbor SDS
De nye Festool hammerbor SDS har en lang levetid og er meget økonomiske. Det forstærkede borehoved er fremstillet af højkvalitativt massivt hårdmetal. 4-skærs-udførelsen sørger for høj sikkerhed ved boring i jernbeton, fordi boret ikke sætter sig fast, når det rammer jern. Takket være den skarpe 90° centreringsspids kan boret placeres meget præcist. De brede støvudtag transporterer boremelet væk og muliggør et højt boretempo.

Alle nyheder fra Festool kan bestilles nu, til afsendelse primo september 2018.

Se alle nyhederne her på siden!

Læs mere
Læs mindre

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side