Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ringgaffelnøgler

Ringgaffelnøgler 

Ringgaggelnøglen er kendetegnet ved at, der er en gaffel i den ene ende, hvilket gør at kæberne på gaflen kan gribe udenom et emne, man kan komme nedover. Ringen er derimod beregnet til at løsne eller spænde møtrikker eller bolte ved at dreje gevindet. Ringgaffelnøglen kan derved anvendes til begge dele. 

Ringgaffelnøgler og skiftenøgler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af ringgaffelnøgler og skiftenøgler. Vi tilbyder ringgaffelnøgler og skiftenøgler fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengToolsMilwaukee m.fl. Var det ikke lige ringgaffelnøgler og skiftenøgler, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt høvleknivetænger og meget mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.