Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værktøjskasser & værktøjsbælter

En værktøjskasse til ethvert formål

Man bør eje mindst én værktøjskasse, hvis man har meget værktøj, for sådan en værktøjskasse er intet mindre end genial. Man skal faktisk ikke have ret meget værktøj, før man bør overveje at investere i en værktøjskasse, for der er så mange fordele ved at have sit værktøj i sådan en.

En værktøjskasse gør det blandt andet nemt for dig at transportere dit værktøj fra sted til sted. Du kan altså nemt havde værktøjet med dig, når du skal på farten. Hvis du har dit værktøj i en værktøjskasse, passer du også bedre på dit værktøj, end hvis det bare bliver smidt rundt omkring.

Læs videre for flere fordele og anden info om værktøjskasser og lignende.

Slip for rodet med en værktøjskasse

En værktøjskasse er til opbevaring af alt dit håndværktøj samt smådele, såsom skruer, søm og møtrikker, så du altid ved, hvor tingene er. Hvis man ikke har et godt system, ender værktøj hurtigt med at være alle vegne, og det gør det meget besværligt at finde det, man skal bruge. Man kan hurtigt bruge lang tid på at lede efter netop det stykke værktøj eller den skrue, man har behov for, og det er spild af tid; tid som man kunne have brugt på at bygge eller reparere. Med en værktøjskasse kan man finde det, man skal bruge, med det samme. Når man har sine ting i en værktøjskasse er det altså nemt at have styr på tingene. Orden er nøgleordet.

Med en god værktøjskasse er det også muligt at have et rigtig godt overblik over sine ting. Der kan være rum til det forskellige, så der for eksempel ligger skruetrækkere et sted og skruer et andet sted, og det er muligt at organisere sine ting, så det er nemt at overskue.

Du kan både få en lukket og en åben værktøjskasse, så du kan få det, der passer bedst til dit behov. Det afhænger måske af, hvad du arbejder med, hvor du arbejder, hvordan værktøjskassen skal transporteres, og hvad der skal være i den.

Vi har mange forskellige typer af værktøjskasser

Hos Dorch & Danola har vi værktøjskasser til enhver smag, og som kan dække ethvert behov:

For dig, der ikke har så meget værktøj, og som ikke har tænkt sig, at det skal ændre sig, har vi en lille værktøjskasse. I en lille værktøjskasse vil du have plads til det allermest nødvendige.

Mens for dig, der har meget værktøj, har vi en stor værktøjskasse, så der er bedre plads til alt dit seje grej.

Hvis du har behov for, at du ikke skal bære rundt på din værktøjskasse, så skulle du overveje en værktøjskasse på hjul. Med en værktøjskasse på hjul kan du køre dit værktøj rundt i stedet for at bære det, så hvis du har meget værktøj, var dette måske en god løsning, så du kan passe på din ryg. Det er nemlig vigtigt at passe på sin krop; den skal jo holde i mange år – og den skulle gerne kunne bruge værktøj i mange år.

Dorch & Danola har også værktøjskasser i forskelligt materiale, så du kan helt sikkert finde det, du har brug for: Vi har værktøjskasse plast, værktøjskasse metal og værktøjskasse træ. Hvilket materiale din værktøjskasse skal være i, afhænger i høj grad af, hvilket arbejde du skal udføre.

 

Værktøjskasser i plast

Værktøjskasser i plast er eksempelvis særligt egnede til udendørs brug, da plastikken ikke tager skade af regn.

En anden fordel ved værktøjskasser i plast er, at de typisk er en hel del billigere end værktøjskasser i metal og træ. Derudover er plast væsentligt lettere end stål, så hvis du skal flytte meget rundt på kassen, kan plast være et oplagt valg, så du kan skåne ryggen.

Til gengæld skal du være opmærksom på, at plast generelt er mere skrøbeligt end metal og træ.

 

Værktøjskasser i metal

Værktøjskasser i metal er hårdføre og robuste, og de egner sig til udendørs brug, hvis de er rustfri.

Med en værktøjskasse i metal har du altid en skammel lige ved hånden.

 

Værktøjskasse i træ

Værktøjskasser i træ er ikke kun praktiske, de er også æstetiske, så hvis du går meget op i, hvordan dit værksted ser ud, skulle du måske tage et kig på træ-udgaverne.

En værktøjskasse i træ står bedst indenfor.

Stort udvalg af værktøjskasser: Der er en værktøjskasse til alle, uanset hvilket brand du er til

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af værktøjskasser og lignende – vi har blandt andet også værktøjsrygsække/-tasker, værktøjsbælter og opbevaringsæsker – og det finder du fra nogle af de mest anerkendte brands, såsom Festool, Metabo, Milwaukee og Teng Tools. Hvis det er noget større, du er på udkig efter, skal du se vores udvalg af værkstedsvogne. I en værkstedsvogn eller værkstøjsvogn er der rigtig god plads til dit grej.

Værktøjskasse med værktøj

At købe en værktøjskasse med indhold er ret smart, for så får du både noget værktøj og en kasse til at opbevare det i. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at sættet indeholder alt det, du skal bruge, men det er der råd for, for hos Dorch & Danola kan du finde et hav af værktøj fra forskellige brands. Du kan for eksempel finde håndværktøj fra Wera og Knipex, der vil passe perfekt ned i din værktøjskasse. Fra Wera kan du blandt andet få lækre skruetrækkere, der ergonomisk ligger godt i hånden, og fra Knipex finder du, alt hvad du kan have brug for af tænger i rigtig god kvalitet.

Systainere til transport og opbevaring  

Systainers er modulopbyggede plastkontainere, der bruges til transport af elværktøj. Ofte har værktøjet tildens til at hobe sig op på værkstedet eller på byggepladsen og her kommer værktøjskassen ind i billedet. Værktøjskassen er til opbevaring af alt dit værktøj og skaber overblik, så du nemt kan finde det værktøj, du skal bruge til dine arbejdsopgaver. Med en stor og robust værktøjskasse har du nemlig altid styr på dit håndværktøj samt smådele som skruer, søm, møtrikker og bolte og med en god værktøjskasse bliver det samtidig lettere for dig at transportere dit værktøj, hvorend du skal bruge det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt.

Du er selvfølgelig også velkommen i vores butik i Odense.