Milwaukee Havemaskiner

Siden 1924 har Milwaukee produceret elværktøj og tilbehør til professionelle håndværkere - selvudnævnte eller i profession. Deres maskiner tilbyder øget produktivitet og en holdbarhed, der ikke kan matches af nogen andre mærker. Desuden er alle maskinerne særdeles slidstærke og driftsikre. Uanset om du er professionel håndværker eller mere gør-det-selv-typen, er Milwaukee altså ideel til at komme helt og godt i mål med dine projekter.

Vi vil gerne sætte ekstra meget opmærksomhed på det stærke mærke. Derfor forkæler vi dig med lækre kampagner på produkter fra Milwaukee.


1 til 16 af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stærke maskiner til haven

Milwaukee har et stort sortiment af robuste havemaskiner. Hvis du står og mangler eksempelvis en ny kædesav eller plæneklipper – så er det nu du skal slå til. Milwaukee har lanceret deres helt nye plæneklipper, der er batteridrevet og klipper op til 2000m2 på en enkelt opladning.

De batteridrevne maskiner gør dit arbejde langt lettere. Du slipper for en lang ledning, som du skal vikle ud af diverse træer og buskadser, når du har arbejdet i haven. Du kan læse meget mere på det enkelte produkt.  

Læs mere
Læs mindre