Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndslibere

Båndslibere til træarbejde

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til træ, hvor fibrene jo også er i en retning. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Spindelpudser til træarbejde 

En spindelpudser er perfekt til slibning af konturer, buer, kurver og andre uregelmæssige kurver. Skal du f.eks. fremstille et pejekt med kurvede former, kan det være svært at opnå flotte resultater ved brug af stiksaven. Med en spindelpudser har du mulighed for at remme kurven perfekt med en ensartet overfalde. Så skal du slibe cirkler, er spindelpudseren det helt rette valg for dig og den giver dig mulighed for at pudse både den indvendige og udvendige del af cirklen. 

Båndslibere til trædrejning hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af båndslibere til slibning af træmaterialer i forbindelse med dit drejeprojekt. Vi tilbyder disse maskiner fra nogle af de mest anerkendte brands. Var det ikke lige en båndsliber, du var på udkig efter?Så tilbyder vi også et stort udvalg af andre slibemaskiner, heriblandt rondelslibere og spindelpudsere

Båndslibere til metalbearbejdning

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til metal. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Båndslibere til metalbearbejdning hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af båndslibere. Vi tilbyder båndslibere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt PROMAC, Fein m.fl. Var det ikke lige en båndslibere, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner til metal, heriblandt drejebænkebore/fræsemaskiner og meget andet værktøj og tilbehør.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibemaskiner til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.