- Kom ned til butikken og vær med!

Milwaukee BIG RED TRUCK event


Du er hermed inviteret til Dorch & Danolas Milwaukee Big Red truck-event, som afholdes fredag d. 28. september 2018 kl. 9:00-14:00 på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense

Udover masser af gode tilbud, der kun gælder denne dag, vil der være spændende aktiviteter, rådgivning, produktdemonstrationer, konkurrencer, grillmad og meget mere. Eventet vil derudover også have et par andre anerkendte leverandører repræsenteret.

Leverandøren af monteringsværktøj Essve, sender en repræsentant ud, som vil kunne besvare alle dine monteringsrelaterede spørgsmål, hjælpe dig med at finde den rigtige monteringsform til dine projekter og besvare alle dine spørgsmål om Essve.

Spørgsmål til lasere? Tajima sender en mand ud, som ved ALT om lasere, så hvis du har spørgsmål herom, er det bare med at stille dem. Tajima er kendt for professionelt håndværktøj, og mere specifikt professionelt laserudstyr.

Junckers kommer og fremviser og fortæller om spændende nyheder, som blandt andet den fødevaregodkendte bordpladeolie, samt meget meget mere! Kom ned og stil dine spørgsmål, eller få en god snak.

Se BIG RED-tilbudsavisen for dagen her:

Kampagnetilbud til Milwaukee BIG RED truck tour 2018

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3