Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spartelmasse

Spartelmasse

En spartelmasse kan du anvende, hvis der er ujøvnheder eller huller i vægge og møber, som du gerne vil have fornyet. Spartelmasse kan anvendes til at reperere, samle eller dække ujævnhederne i overfladen og hjælper med et skarpere slutresultat. Spartelmasse bruges ofte i større spartelopgaver og kan f.eks. være fuldspartling af en væg, spartel til et gulv eller vådrumsspartel til badeværelset. Fillers derimod anvendes typisk til de små huller, der er nemmere at overskue.

Ages spartelmasse 

Ages spartelmasse er en træspartelmasse, der anvendes primært til småreparationer i træ fx til små reparation og udfyldning af huller og revner i træ, samt ved mellemslibning. Spartelmassen er utrolig nem at anvende og bruges hvor der stilles høje krav til den endelige finish. Ages spartelmasse er let at påføre og ubetydelig eller ingen eftersynkning. Hæfter uden grunding på træ, masonite m.v., tørrer hurtigt og er let at pudse. Ages spartelmasse er vandbaseret og ugiftig. Ages spartelmasse accepterer alle former for efterbehandling og kan modstå syrehærdende lakker.

Pulver spartelmasse 

Pulverspartel er en organisk spartelmasse af særdeles høj kvalitet. Spartelmassen er i pulverform, som let blandes op med vand (3 dele pulver, 1 del vand), så du kan blande præcis den mængde spartelmasse, der er nødvendig. Pulverspartel er velegnet til reparationer op til 15 mm i dybden og kan tåle både børstning og bejdse.

Pulver spartelmasse til dit behov 

Hos dorch & Danola findes et større udvalg af pulver spartelmasse fra Wood Repair, som er det mest anerkendte brand indenfor reperationer af diverse materialer. Var det ikke lige pulver spartelmasse, du var på udkig efter, så tilbyder vi også andre former reperationsprodukter, heriblandt voksstængerfiller eller andet spartelmasse

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.