Facebook Pixel

Tormek Jig til lige kanter SE-77 gør det nemt at indstille dine mejsler og høvlejern til en 90 ° -slibning.

Tormek Jig til lige kanter SE-77

Tormek Jig til lige kanter SE-77 gør det nemt at indstille dine mejsler og høvlejern til en 90 ° -slibning.

Varenummer (SKU): SE77
lagervare
415,00 kr. 332,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek SE-77 Slibejig til lige ægge

Tormek Jig til lige kanter SE-77 gør det nemt at indstille dine mejsler og høvlejern til en 90 ° -slibning. Jiggens design giver dig de bedste betingelser for en vellykket slibning med den højeste præcision i det endelige resultat. Du kan også indstille jiggen til slibning af en let konveks form.


SE-77-jiggen til lige kanter er en videreudvikling af SE-76. Den har en bevægelig endeplade, der kan justeres ved hjælp af to mindre justeringsknapper, der muliggør finjustering om nødvendigt. Dette kan være påkrævet, hvis værktøjet ikke er nøjagtigt parallelt med stenen, er meget smalt, eller hvis stålet er let snoet. Finjusteringsindstillingen foretages på få sekunder ved at frigøre en af ​​justeringsknapperne og stramme den anden.

Konstruktionen af ​​jiggen muliggør også placering og slibning af koniske værktøjer, f.eks Japanske mejsler. Sikkerhedsstoppet holder pilen fast på den universelle understøtning og forhindrer, at værktøjet glider ud af slibestenen. Du risikerer derfor ikke at beskadige dine fingre, når du slibes. Jiggen passer til mejsler og høvler op til 77 mm bred.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter
Stregkode
*SE77*
Varenummer: SE77

Tormek Jig til lige kanter SE-77

415.00 DKK